Naturalny olejek eteryczny jodłowy

12,87 

Odznacza się balsamicznym, leśnym zapachem ze słodkawą nutą. W aromaterapii ceni się jego relaksujące i pobudzające działanie. Olejek otrzymywany ze świeżych gałązek i kory jodły pospolitej może być przyjemnym dopełnieniem dla Twoich kosmetyków. Dodany do balsamu, kremu czy oleju korzystnie wpływa na skórę. Ze względu na swoje właściwości polecany (jako dodatek do kosmetyków) do pielęgnacji skóry szarej i zmęczonej oraz do masażu po wysiłku fizycznym.

Ingredients (Składniki): Abies Alba Leaf Oil, Limonene*

*składnik naturalny olejku

176 w magazynie

Dodatkowe informacje

pojemność

7 ml

Opinie

Na razie nie ma opinii o produkcie.

Napisz pierwszą opinię o “Naturalny olejek eteryczny jodłowy”

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *